Vijesti i događaji

Direktor Agencije primio u posjetu policijskog atašea Kraljevine Španije

5.3.2020

Direktor Agencije za policijsku podršku Husein Nanić, uz prisustvo zamjenika direktora Miše Ćavara, 5.3.2020. godine u prostorijama Agencije za policijsku podršku, sastao se sa policijskim atašeom Kraljevine Španije Fani Nicolás Martínez

Direktor Agencije za policijsku podršku Husein Nanić, uz prisustvo zamjenika direktora Miše Ćavara, 5.3.2020. godine u prostorijama Agencije za policijsku podršku, sastao se sa policijskim atašeom Kraljevine Španije Fani Nicolás Martínez.

Fani Nicolás Martínez je ovom prilikom upoznata sa nadležnostima Agencije u oblastima prava, informatike i javnih nabavki, kao i dosadašnjim i budućim aktivnostima Agencije.

Direktor Nanić je ukazao da postoji prostor i potreba za proširenjem saradnje u oblastima nadležnosti Agencije nakon čega se razgovaralo o konkretnim projektima saradnje kao i promociji aktivnosti Agencije.

Policijski ataše Fani Nicolás Martínez zahvalila se Direktoru i Zamjeniku direktora na prijemu, te izrazila očekivanja za nastavkom i proširenjem uspješne saradnje sa Agencijom za policijsku podršku.