Vijesti i događaji

Održan radni sastanak na temu: "Centralna evidencija zaposlenih u policijskim tijelima BiH - Prijedlozi i sugestije za dopunu, nadogradnju i promjenu Centralne evidencije"

28.1.2020

Dana 28.01.2020. U prostorijama Agencije za policijsku podršku, sa početkom u 10 i 30 sati, održan je radni sastanak između predstavnika Agencije za policijsku podršku i predstavnika policijskih tijela BiH

Dana 28.01.2020. U prostorijama Agencije za policijsku podršku, sa početkom u 10 i 30 sati, održan je radni sastanak između predstavnika Agencije za policijsku podršku i predstavnika policijskih tijela BiH.

Radi se o redovnom tromjesečnom sastanku koji se odnosi na funkcionisanje Centralne evidncije zaposlenih u  policijskim tijelima BiH. Kao i na dosadašnjim sastancima,  prisutni su bili  predstavnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu i Granične policije BiH.

Na sastanku se razgovaralo o izazovima sa kojima se zaposlenici susreću u svom svakodnevnom radu na Centralnoj evidenciji zaposlenih u policijskim tijelima BiH.  Nadalje, predložene su izmjene i dopune koje se odnose na nadogradnju Centralne evidencije zaposlenih u policijskim tijelima BiH, što bi olakšalo njen rad i omogućilo efikasnije upravljanje ljudskim resursima.